Nytt telefonnummer

Har nytt telefonnummer, 0768206025 är det, mitt gamla har gått i ide. Det heter faktiskt att det har gått i ide, i alla fall enligt kvinnan på kundservice. Vitsigt. Påhittigt. Välj själv.
Ska även inhandla ett kenyanskt telefonkort så fort jag kommer till Nairobi, vilket är om mindre än 36 timmar(!), som ska användas i mors gamla telefon. Några knappar fungerar.
Hoppas ni förstod ironin i mitt sms.

Brutalt sentimentalt

För den som ingenting vet  åker jag till Kenya på söndag. Det är ganska snart. Ska jobba med flickor i nomadbyar kring Marsabit, där jag ska bo,  och frågor som könsstympning och bortgifte.  
Bestiger världens högsta känsloberg just nu. Hälsar på lycka. Hälsar på rädsla. Hälsar på förväntan. Hälsar på alla som vill säga hej och hejdå. Kunde inte ens se ett klipp med två lejonuppfödares kära återseende med deras gamla lejon utan att bryta samman fullständigt.
I morse vaknade jag av att jag skrattade. Drömde att jag satt på busshållplatsen när ett fotbollslag, iklädda något afrikainspirerat, kom sjungandes "Oj vad skoj med konvoj". Allt vackert ackompanjerat av allas vår midi-synth. Malariatabletter, någon?

RSS 2.0